Ger J. Schuckman

Coaching bij Levensvragen & Budgetbeheer

Wie ben ik

Tijdens mijn technische studie aan de HTS bleek al dat ik geen echte techneut zou worden. Mensen en wat hen motiveert en beweegt vond ik ook toen al interessant. In de 11 jaar dat ik bij Fokker gewerkt heb, was dit goed te combineren in management adviserende functies. Fokker heb ik verlaten 4 jaar voor het faillissement.

Hierna heb ik via mijn netwerk de kans gekregen als ZZP-er voor een adviesbureau te beginnen. Nu werk ik als ZZP-er in schuldbemiddeling en inkomensbeheer voor particuliere en zakelijke cliënten. Ook hier ben ik niet alleen met geld en getallen bezig. De mens erachter is uniek en kostbaar en is mijn inzet gericht op breder dan alleen financieel herstel.

Financieel heb ik zowel vette als magere jaren gekend. Dankbaar ben ik dat het mij aan niets ontbreekt. In tijden van overvloed vind ik het belangrijk te delen met anderen. Ontstaat er financiële krapte, dan heb ik ervaren hoe belangrijk het is tijdig terug te schakelen in je uitgaven om het ontstaan van schulden te vermijden.

In werk-/familie-/vriendschaps-/liefdesrelaties heb ik ervaren hoe keuzes die jij of een ander maakt, kunnen bijdragen aan herstel en groei of dit juist kunnen blokkeren. Ook als anderen keuzes maken die niet in jouw plan passen, blijf jij zelf verantwoordelijk voor jouw reaktie.

Hecht eraan als personal coach vanuit een klimaat van Liefde, respect en vrijheid te werken. Zeker ben ik bereid en geïnspireerd uit te delen vanuit de rijkdom die ik ontvangen heb vanuit een persoonlijke relatie met de Heere en andere christenen. Zoals God ieders keuze hierin respecteert, zal ook ik dat doen. Vanuit de opdracht niet te oordelen of met de vinger te wijzen, maar lief te hebben !!